Nieuwe eigenaar Scaldis Fair

Het succesvolle Scaldis Fair event gaat over naar een andere eigenaar. JANSE & JANSE uit Nieuwdorp zal vanaf 2010 Scaldis Fair organiseren. Dit is het resultaat van de onderhandelingen met beursorganisator ICEM uit Nieuwerkerk a/d Ijssel met betrekking tot de overname van Scaldis Fair. Scaldis Fair zal van woensdag 24 tot en met Zaterdag 27 November 2010 worden gehouden in de sfeervolle Grote of Maria Magdalenakerk in het centrum van Goes, het hart van Zeeland.

Scaldis Fair is in 2008 opgezet door ICEM met het doel een Lifestyle evenement van hoog niveau neer te zetten in Zeeland. Ruim 3000 bezoekers konden genieten van een keur aan activiteiten in het centrum van Goes. De succesvolle fair kreeg in 2009 een succesvol vervolg. Janse&Janse was in 2009 intermediair tussen de beursorganisator en de deelnemers . Vanaf 2010 neemt Janse&Janse de totale exploitatie en organisatie voor haar rekening van Scaldis Fair.

Het concept van Scaldis Fair blijft hetzelfde : “Een lifestylebeurs voor het midden-en hoger segment op een karakteristieke en sfeervolle lokatie.” Vier achtereenvolgende dagen komen topondernemers met kwaliteitsprodukten samen in één toonaangevend event. De organisatie streeft naar een maximum aan kwaliteit van zowel deelnemers als bezoekers. Tijdens alle openingsdagen worden er diverse activiteiten, waaronder een ‘ladies day’, georganiseerd om spreiding van bezoekers te optimaliseren en maximale aandacht te krijgen. Van kunst tot antiek. Van interieur tot heerlijke gerechten. In woonkamers of keukens. Binnen of buiten. Sieraden, exclusieve kleding en culinaire specialiteiten. De combinatie van vormgeving, kleuren, texturen, smaken en ingrediënten bepalen de sfeer. Genieten van een eigen manier van leven. Voor de derde keer komt het samen in Scaldis Fair, ‘A way of life’.

PZC 290410 ScaldisFair.jpg

Edith van Eijk< Terug