PEP Business wordt Janse&Janse

JANSE & JANSE is de nieuwe naam van PEP Business, de onderneming van Scarlett Kwekkeboom-Janse. Het bedrijf werd begin 2009 opgestart en heeft in de loop van het jaar een flinke groei doorgemaakt. Opdrachten worden uitgevoerd door een steeds groter wordend netwerk van deskundigen. Met deze naamswijziging wordt duidelijk dat de onderneming in de praktijk samenwerkt met meerdere professionals om projecten tot het gewenste resultaat te brengenJanse & Janse ontplooit haar activiteiten om ondernemingen en ondernemers het beste uit zichzelf te laten halen. De kernwoorden zijn no-nonsense, onderscheidend, verbindend en persoonlijk contact. De specialiteiten zijn strategie,imago en klantgerichtheid.

Organisaties nog beter laten presteren door duidelijke keuzes te maken en kansen te benutten. Dat is de missie van Janse & Janse. Te vaak worden organisaties geleid door de gebeurtenissen van de dag en wordt er te weinig aandacht besteedt aan de lange termijn. Janse & Janse ondersteunt bij het aanbrengen van structuur en stelt klantgericht werken centraal binnen organisaties. Naast het neerzetten van een krachtige analyse en een helder plan van aanpak doet Janse & Janse dit vooral door middel van creatieve workshops en trainingen die leiden tot een frisse blik op de organisatie. Tegelijkertijd worden ondernemers en management intensief gecoacht om de beoogde resultaten te behalen. Communicatie en samenwerking zijn de verbindende factoren in het hele proces.

De onderneming is gevestigd in Nieuwdorp in de Gemeente Borsele. De onderneming heeft reeds enkele medewerkers in dienst en zal de komende jaren verder uitbreiden. Janse & Janse heeft zowel regionaal als landelijk een enorm netwerk dat ingezet wordt om klanten optimaal te bedienen.

DeOndernemer 180210.pdf

< Terug